Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌‍‌ها- حرکت دانش‌بنیان‌های حوزه پزشکی مشهد نه تنها با شیوع کرونا متوقف نشد بلکه شتابی چشمگیر نیز پیدا کرد. - اخبار استانها -

علی مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: یکی از شرکت‌های موفق پارک علم و فناوری سلامت مشهد در زمینه تجهیزات مختلف پزشکی به ویژه ارتوپدی فعال است، این شرکت توانمندی زیادی در تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی داشته و دارد و مهمترین کار انجام شده این شرکت در عملی کردن ایده‌های جدید در این تخصص بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استادیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این شرکت که جمعی از اعضای هیات علمی گروه ارتوپدی و دانشجویان فعال هستند تاکنون 24 اختراع به ثبت رسیده است که از این تعداد 20 اختراع در داخل کشور و 4 اختراع در سامانه پتنت آمریکا بوده است.

مرادی با بیان اینکه 3 عضو هیأت علمی و 10 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مقاطع و تخصص‌های مختلف ارتوپدی با این شرکت در ارتباط هستند، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان  در دوران کرونا بوده است که دستاوردهای شاخص زیادی بوده که مهمترین آن تولید 500 هزار عدد ماسک 95N و 99N با کیفیت بالا بوده که از هر نوع آن 250 هزار عدد تولیده شده است.

ارائه بسته صادراتی برای محصولات دانش بنیانحمایت همه جانبه از شرکت‌های دانش بنیان/ دستگاه‌های اجرایی به چرخه کارآفرینی همکاری کنندزنجیره ارزش شرکت های دانش بنیان در بانک پارسیان تکمیل شد

وی در رابطه با توانمندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه انجام عمل‌های نوین دست و پیوند دست، بیان کرد: در 6 سال گذشته با جذب فوق‌تخصص‌های دست توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشرفت عمده‌ای در زمینه آسیب‌های اندام فوقانی، بیماری مادرزادی، پیوند اعضا و عمل آرتروسکوپی انجام شده، به طوری که در حال حاضر با تعداد زیادی پیوند عضو و پیوند اندام همراه بوده است.

عضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فوق‌تخصص جراحی دست و PHD اندام‌های مصنوعی، تأکید کرد: در زمینه شبکه عصبی گردنی که به خصوص در حین زایمان برای نوزادان ایجاد می‌شود پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در گروه ارتوپدی داشته‌ایم.

مرادی از افزوده شدن رشته فوق‌تخصصی جراحی دست و میکروسرجری به رشته‌های گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال تحصیلی 1401-1400 خبر داد و گفت: از سال تحصیلی آینده آموزش دانشجویان فوق‌تخصصی جراحی دست و میکروسرجری به متخصصان علاقه‌مند به این شاخه از رشته ارتوپدی جهت گسترش این رشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام خواهد شد، پذیرفته‌شدگان این رشته از طریق آزمون تخصصی مشخص می‌شوند و ظرفیت پذیرش این دانشگاه در رشته جراحی دست و میکروسرجری یک تا دو دانشجو است، ضمن اینکه در این رشته 4 استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تدریس دروس این رشته جدید می‌پردازند.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد گروه ارتوپدی جراحی دست دانش بنیان فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین